Peli-ilta

27.2.2016

Hei taas! Vietän tänään tosi mukavaa peli-iltaa yksin, sillä rakkaani lähtee työkaverinsa läksiäisiin. Käytiin ennen kauppareissua nopeesti ottamassa pari kuvaa. Ulkona oli vieläpä mukavan kylmä, joten tottakai jäädyin, kun musta koitettiin ottaa kuvia. Valaistus ei ollut ehkä se parhain, mutta tykästyin tähän taustaan tosi paljon!

Huppari: Napapijri T-paita: Vailent Farkut: Levis Kengät: Adidas

Tajusin, että näissähän on lähes identtinen käden asento. Yhyy. Jos tän kerran annan tämmösen mennä läpi. Puhuin viime postauksessa, että otettiin vähän asukuvia myöhään illalla. Ei niistä suurin osa oikeen onnistunut, mut innostuin muokkaamaan yhtä niistä. En yleensä tykkää kuvista joihin jätetään yksi tai kaksi väriä, mutta halusin kokeilla mitä saan aikaseks.

Gaussian blur taustalle, pari brushia maskattuna mun taakse ja sit mustavalkomaski, josta maskasin vaan mun paidan oman värin esille. Kuvassa on siis käytetty hyväksi maskeja, jotka on kyllä tosi käteviä. Ja joo, eihän tuo ole mikään täydellinen kuvanmuokkaus, mut tein tän vaan silleen et alanpas vähän leikkimään, koska ei ole muutakaan tekemistä. Käytetyt brushit ovat muuten täältä.

Mut mä meen valmistautumaan mun ihanaan yksinpeli-iltaan. Latasin valmiiksi muutaman pelin kuten Dungeon Defenders, Call of Duty Modern Warfare 3 ja Marvel Heroes. Saa nähdä saanko ajan näillä kulumaan. :D

3 kommenttia

 1. Toi sun muokkaama kuva on upee! ♥.♥

  Ja jee, peli-illat on aina mukavia. Varsinkin, kun on hyviä pelejä, joita pelata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Onneks oon löytäny kivoja pelejä pelattavaks.

   Poista
 2. Vau todella upeasti muokattu tuo viimeinen kuva <3 Peli-illat on parhaita!


  ♥ Vilhelmiina Lyydia

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista

Content © Emma Alhola | Photos © Emma Alhola and Paavo Virtanen