New layout 3.0!

15.2.2016

Mä tein sen! Sain koodailtua tän Simple-mallin päälle oikeen kivasti uuden leiskan eikä mennyt kuin pari päivää. Tosin olin ehkä vähän laiska, kun copypastesin edellisen leiskan bannerista elementtejä tähän uuteen. Mut hei! Miksi keksiä pyörä uudelleen tai rikkoa jo toimivaa ratkaisua?

Edellisen layoutin ongelmia oli mm. sekava käytettävyys. Hirveästi oli kaikenlaista pientä tungettu paikat täyteen, eikä koko roska ollut millään tavalla omaa käsialaa. Olenhan kuitenkin web designer ja imho olisi ihan järkevää mun tehdä vähän uniikimpia leiskoja. En nyt väitä, että tämä olisi mikään kovin uniikki luomus, mutta parempi kuin edellinen.

Ylempi oli eka kyhäelmä, jonka tein vaan testatakseni testiblogin layouttia ja itse bannerin korkeutta. Mä meinasin ihan oikeasti käyttää tätä, mut onneksi en kuitenkaan. Tää on hirveen samanlainen edellisen kanssa ja teksti on hirveen tärähtäneen oloinen. Plus toi alateksti näyttää ala-astelaisen tekemältä.

Tämä onkin varsinainen banneri. Vaihdoin läiskäbrushit (ne on oikeesti veribrushit, haha) jonkinlaisiin teebrusheihin. Copypastesin Emma Alhola -tekstin edellisestä bannerista ja lisäsin siihen päälle vielä saman tekstin valkoisella. Fontti on muuten Surfing Capital. Samalla copypastesin kans tuon alatekstin ja skaalasin sen pienemmäksi. Ei tää oikeesti ollut mikään hankala banneri tehdä. :D

Mut hei, mitäs te tykkäätte?

6 kommenttia

 1. Paljoo eroo ei oo entiseen, kummatkin oli kivoja mun silmään :-) Uus tietty vielä huolitellumpi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En halunnut muuttaa ulkoasua radikaalisti, kun edellinen ei ehtinyt olla kovin kauaa. Tunnistettava tyyli on kans tärkee, ettei aina mennä ääripäästä toiseen. :)

   Poista
 2. Blogisi ulkoasu-uudistus tuo mukavasti raikkautta ja keveyttä blogiisi. Koen, että blogisi ulkoasu sointuu todella hyvin yhteen kirjoitustesi tyylin luonteen kanssa. Mitä olen blogikirjoituksiasi lukenut, sinulla on mukavan positiivinen ja kokeilunhaluinen asenne elämään. Koko blogisi huokuu luovuutta ja inspiroivaa ilmapiiriä. :)

  Uusi bannerikuva on tyylillisesti omaperäinen ja tunnistettava, tykkään värimaailmasta joka jatkuu blogin muissakin ulkoasuelementeissä. Nimiteksti on nykyisessä versiossa tarpeeksi selkeä, mutta silti tarpeeksi tyyliin sopivan vesivärimäinen. Pieni teksti nimen alla taasen oli hankalahko lukea mobiililla (voi johtua myös iPhone 6 plussan isosta resoluutiosta tjsp.) mutta tietokoneella siitä saa hyvin selvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja höpö höpö. :D <3

   Poista
  2. Misken näy itsenäni vaan jonain anounina :(

   Poista
  3. Olet tymä sisi. :---D

   Poista

Content © Emma Alhola | Photos © Emma Alhola and Paavo Virtanen