Liikaa lunta!

22.2.2016

Herran pieksut! Turussa on tullu lunta ihan liikaa taas tosi lyhyessä ajassa. Ei mulla ole mitään lunta vastaan, mutta se sulaa heti pois. Katoin lämpöasteita ja täällä on 3 astetta lämmintä. Lumi muuttuu pikkuhiljaa loskaksi mikä ei oo kiva juttu! Kävin ulkona näppäämässä muutaman kuvan, mutta olin vähän tyhmä ja unohdin silmälasit kokonaan! Mähän en tartte laseja, kun olen koneella, sillä näen lähelle ihan hyvin, mutta kauas katsominen onkin ihan eri juttu. Kaikkeen tulee sellainen pieni blurri mikä saa mun pään herkästi särkemään.

Ihana loskakeli, eikös vain? Olin muutenkin vähän kipeänä koko päivän. Tuntui koko ajan siltä niinku kuume nousis, mutta ei! Onneks olo helpottui illan mittaan ja pystyn taas jatkamaan kirjoittelua. Ehdin jo aloittaa paria muutakin postausta, mutta kuten arvata saattaakin en saanut niitä valmiiksi. Vähän on sellainen fiilis, että kipeänä kirjoitetut tekstit eivät ole niitä parhaimpia. :D

Olin kotosalla päivän avopuolisoni (ja hänen exänsä) koiran Jaskan kanssa. Me käydään välillä tosi mielenkiintoisia keskusteluja, kun olemme kaksisteen. Mä oon vähän sellainen ihminen, etten tykkää olla täysin yksin, et vähintään joku eläinystävä pitää olla kotona mun kanssa. Lähin kuitenkin illemmalla mussun kanssa autoilemaan vähän ja käytiin syömässä Hesburgerissa. Mä niin rakastan soijatortillaa!

Psst! Mun Snapchat on emmalhola. Okei okei, mainostukset sikseen. Käytiin tsekkailemassa nopeesti Myllyssä vaatekauppoja, Biltemassa hakemassa uus HDMI-kaapeli, että saadaan tietokoneelta kuvaa tykille. Meinattiin jossain paikkaa pelailla vähän uusinta Tomb Raideria. Sit nopeesti Prismaan ja sieltä ostikin pari meikkijuttua. Lähinnä vaan hassua mun meikkiä harvoin käyttävän ihmisen ostella melkeen joka kuukausi 50 eurolla kosmetiikkatuotteita. :D

Ibero meikkisuti 8.90 € / IsaDora peitevärit 20.90 € / Ibero meikkisienet 20kpl 4.90 €

En muista kenen blogista bongasin ton IsaDoran peiteväripaletin, mut päätin kokeilla sitä, koska mulla on saman merkin ripsiväri ja se sopii mun yliherkille silmille täydellisesti. Muutenkin koko brändi vissiinkin on tehty herkille ihmisille, sillä mitä nyt heidän nettisivujaan luin heidän tuotteensa ovat hajusteettomia. Hajusteettomuus on mulle aina plussaa ja hintakin oli mielestäni sopiva. ~

Oli jotenkin mukavaa päästä kirjoittamaan ihan lifestyle tyylistä tekstiä. Vaikka blogini onkin vähän enemmän valokuvauspainotteinen ollut tässä alussa. Kai sitä tarttee olla vähän useamminkin kipeänä. Haha! No ei kai sentään. Tää tuo mukavaa vaihtelua mullekin, kun saan kirjoittaa vähän mistä sattuu.

Huomasin kanssa, että lukijoita on jo hurjat 40! Wow! Kiitos oikeesti kaikille tosi paljon. Tää on varmaan jollekin tosi pieni juttu, mut mulle tää on jo saavutus! Sillon joskus pentuna en ikinä ajatellu, et saisin blogilleni näinkin paljon lukijoita (oon bloggaillu erinäisissä blogeissa jo mooooonta vuotta, hehe). Meinasin aloittaa ihan tän kunniaks sellaisen pienen blogipostaussarjan liittyen yhteen aiheeseen. Mutta sitä ennen hoidan rästissä olevat postaukset pois. Näemme siis huomenna toivottavasti! :)

4 kommenttia

  1. Jälleen mukavaa ja ihanan pirteää tekstiä, iloista ja positiivista. Hyvällä tekstillä ja systemaattisella lähestymistavalla myös lukijamäärät kääntyvät sulla varmasti nousuun. :)

    Todella hieno ja juuri sun oman tyylinen tuo kuva, jossa esittelet nuo uudet kosmetiikkaostoksesi, pisteet muokkauksesta.

    VastaaPoista
  2. Ihana pirtsakka postaus!

    http://mydayblogfin.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Content © Emma Alhola | Photos © Emma Alhola and Paavo Virtanen