Kotona käymässä

21.2.2016

Heei! Olin viikonloppuna käymässä vanhemmillani Eurajoella eli käytännössä kotona. Edellisen postauksen kuvatkin nappasin mummulassa käydessäni. Oli tosi mukavaa jutella mummun ja pappan kanssa niitä näitä. Puhuttiin paljon valokuvaamisesta, ja ihastelin pappan vanhaa laatikkokameraa, joka oli 50-luvulta.

Käytiin mussun kanssa pihalla kuvailemassa sunnuntaina. Olin ottanut mun Olympuksen, Canon 550D:n ja Sun Lens macron mukaan. 550D:n kanssa macrottaminen onnistuu tosi kivasti. Nappasin muutaman räpsyn pihalla olevista kasveista ja koristuksista. Bokeh tällä linssillä on aikas mahtava mun silmään.

Rakastan äitini kissoja, joten tottakai niistäkin piti ottaa muutama räpsy. Alla on melkoinen metakuva, kun kuvasin avopuolisoani ottamassa kissasta kuvaa. Luna ja Lara ovat edelleen tosi ihmisrakkaita ja lempeitä kissoja. Mä tykkäsin kuvata niitä tosi paljon pentuvaiheessa joten ne on tottunut kameraan.

Käytiin me sitte kans vähän kävelyllä ja kuvailemassa lähimetsässä. Mulla oli tosi kivoja ideoita kuvauksen suhteen, mutta tottakai mun tuurilla tuli räntää. Noh, kokeiltiin ottaa kasvokuvia ja kyllä niistä tuli ihan kivoja. Harmittaa vaan kun piti olla niin surkea kuvauskeli. Ehkä ensikerralla sitten. ~

Turussa on kans tosi kamala ilma! Nytkin sataa vaan räntää ja lunta vuorotellen. Tosin mulla on myös postausideoita mielessä, jotka voin onneksi toteuttaa myös sisällä. Näemme siis seuraavan postauksen merkeissä! Kirjoittelen seuraavaksi varmaan muutaman sanasen siitä Canonin 50mm putkesta tai sitten yhteisestä intohimostamme kahvista! :)

8 kommenttia

 1. Tosi mukava ja pirteä postaus :) Nuo makrokuvat on kyllä hienoja, harmi kun musta ei ole makrokuvaajaksi, no ei toisaalta mua niin kiinnostakaan aihe, ainakaan ei siltä tunnu tällä hetkellä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ettei tuu taisteluu macrosta! :D Se on kumminki parempi 550D:n kanssa. ~

   Poista
 2. KISSSOJAAAAAA rakastan. Ihan sairaan sulosta, en kestä!!
  Ja arghd oot niin kaunis, nyyh ;;
  Liityn lukijaks ku oot nii ihana <3

  http://tanitateella.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat on rakkaus! <3 Äwww kiitos tosi paljon kauniista sanoista! >3<

   Poista
 3. Ihania kuvia♥ ja muutenkin todella persoonallinen blogi⭐

  http://mydayblogfin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi! Jes, vihdoin löysin uuden seurattavan arvoisen! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Mukava et tykkäät. :3

   Poista

Content © Emma Alhola | Photos © Emma Alhola and Paavo Virtanen