Ison kiven kuoppa

19.2.2016

Käytiin kuvailemassa vähän Maskussa Ison kiven kuopalla ja testattiin vähän mussun ostamaa uutta Canon 50mm f1.8 STM objektiivia. Käytiin sitä ennen pesemässä auto ja ajeltiin muutenkin vähän ympäri Maskua. Mä kuvailin menemään uskollisella Olympuksellani. Oli jotenkin harvinaisen kiva kuvauskeli ja tuntui et kuvat onnistui tosi hyvin.

On tosi mahtavaa huomata kuinka mussu on kehittynyt valokuvauksen suhteen. Hän hallitsee tekniikan tosi hyvin ja ymmärtää, kun selitän millaisen kuvan haluaisin. Kritiikin hän osaa myös ottaa vastaan ja selkeästi oppii virheistä. En todellakaan ole se paras opettaja, mutta osaan perusasiat selittää mielestäni hyvin.

Canonin 50mm f1.8 tuntuu tosi hyvältä kombolta 5D:n kanssa. En testaillut sitä vielä itse tämän enempää, mutta hetken kuvailun jälkeen linssi tuntui tosi hyvältä hintaansa nähden. Teen jonkinlaisen postauksen tästä linssistä jahka olen kuvaillut sen kanssa enemmän.

Mut mä toivottelen kaikille kävijöille hyvää viikonloppua! Meinasin itse lähteä käymään kotona Eurajoella, ja kuvata vähän kuvia kun olin pieni -postausta varten. Plus mulla on muutenkin tonneittain ideoita toteutettavana! ~

10 kommenttia

 1. Mulla on sama objektiivi :) Olen käyttänyt sitä ainakin 6 vuotta ja toimii ihan hyvää muotokuviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on viimevuonna julkaistu STM-versio kyseisestä 50mm linssistä. :D Se edellinen (50mm f1.8 II) on julkaistu vuonna -91 ja siinä on mikromoottoritarkennus. Mullakin menee nää ihan sekasin. :D Optiikaltaan nuo ovat samat.

   Poista
 2. Sulla on kyllä aina niin ihania kuvia! :) Oisimpa yhtä hyvä kameroitten kanssa ku sieki!

  VastaaPoista
 3. Oi tuo viimeinen kuva on jotenkin todella hieno. Tuo taivas. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :3 Auringonlasku on kiva kuvattava.

   Poista
 4. Onpas raikkaita talvikuvia. Toi sadepisara kuva on ihana ♥

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia!! Ja toi 50mm obu on kyllä ihan huippu, itselläkin varmasti jos ei eniten käytetty niin ainakin kyllä hyvin paljon käytetty putki :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 50mm on kyl tosi hyvä ja skarppi. Ehdottomasti oma suosikkini Canonin putkista. :D

   Poista

Content © Emma Alhola | Photos © Emma Alhola and Paavo Virtanen