Fresh start

22.1.2016

No heipä hei vaan taas! Sain vihdoinkin blogin ulkoasun siedettäväksi ja koko roskan niin sanotusti valmiiksi muutamassa illassa. Mutta joku saattaa pienellä suullaan kysyä, että Emma, missä ovat vanhat postaukset. Okei, mä myönnän. Mä poistin ne, koska jokainen niistä muistutti mua edellisesta parisuhteesta, jota en halua toki unohtaa, mutta en haluaisi blogin muistuttavan minua siitä. Otin ne kyllä talteen koneelle, joten eivät ne kokonaan kadonneet.

Tosiaan muutin tossa viimevuoden lopussa Turkuun. Sain taisteltua tukiasiat kuntoon ja voin vihdoinkin aloittaa elämisen rakkaan avopuolisoni kanssa. Tiedätte varmaan kuinka ihanaa on pystyä hankkimaan itse asioita ilman, että täytyy pyytää miestä niitä ostamaan. No mutta kuitenkin. Asiat on nyt hyvällä mallilla ja elämä hymyilee.

Design wise olen hurahtanut täysillä vesiväritekstuureihin. Ajattelin näyttää vähän millaisia bannereita tein blogia varten järkyttävän tauon jälkeen. Myönnän et Photoshop oli yllättävän jäykkä käytettävä suht mielenkiintoisen ulkoasupäivityksen jälkeen. Käytän siis edelleen ja vain ja ainoastaan Photoshop CC -ohjelmaa.


Tää oli ihan hieno, kunnes päätin valita tälläisen layoutin johon tollainen taustakuvallinen iso banneri ei oikeen sovi. Jätin tän myös vähän kesken, koska ei ollut mitään järkeä nysvätä bannerin kanssa jota en vois oikeasti käyttää. Löysin kuitenkin kivat elementit tämän kautta.

Mulla on ihan sairaasti taas kerrottavaa mitä mulle tapahtui viimevuoden lopulla ja tän vuoden alussa. Meinasin tehdä niistä erikseen postaukset jahka kaivan kuvamateriaalia ulkoiselta kovalevyltä. On mm. Sabatonin keikka, Raskasta joulua -risteily, uus kamera ja iPhone plus paljon muuta jännää. Me nähdään niiden parissa seuraavaksi.

- Emma

P.S. Mun hienon profiilikuvan taiteili Laura aka Perhoslapsi.

Instagram: @emmalhola - Snapchat: emmalhola - Twitter: @emmalhola

4 kommenttia

 1. Jee siistiä :) Just eilenköhän kävin tapaamassa sun blogiin ja oivoi piilotettuna oli, mut ajattelin ett kyllä se varmaan jossain vaiheessa palaa näkyviin ja se tapahtu näinkin äkkiä :D Itselläkin oli vuoden vaihteessa uusi aloitus kokonaan uudessa blogissa. Mutta mutta, jäänpä oottelemaan lisää kuulumisia sinulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww. :D Mä päätin laittaa hihat heilumaan tällä kertaa blogin kanssa etten olis kahta viikkoa piilotettuna. Aloitin jo uusien postausten kirjoitusta, sillä mulla on hirveesti kuvia viime vuoden lopusta kännykässä ja kovolla. :"D

   Poista
 2. Ompa kyllä hyvännäköisiä noi bannerit !! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Content © Emma Alhola | Photos © Emma Alhola and Paavo Virtanen